Nena harron femijen ne lavatriqe, e futi per te luajtur, pastaj e harroi dhe… (VIDEO)

LAJME

Nena harron femijen ne lavatriqe, e futi per te luajtur, pastaj e harroi dhe shkoio te mirret me pune tjera te shtepis,mirepo per fat te mire famija nuk pesoi ndonje lendim te rende dhe shpetoi nga kjo moskujdesje e nenes se tij..me posht mund ta shikoni vi.deon e plote: