Nëna kosovare i kërkon falje djalit në emision dhe i lutet të martohet me shqiptare!

LAJME

Feride Tahiri është nga Kosova dhe prej vitesh jeton në Gjermani. Ajo është nënë e 4 fëmijëve dhe në rubrikën “Ka një mesazh për ty” , tregoi se djali i saj i dytë kaloi një temperaturë të lartë, 3 javë pas lindjes dhe si pasojë pësoi paralizë celebrale. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Feride harroi familjen, 2 fëmijët e tjerë dhe gjithë përkushtimi i saj iu dedikua djalit. Ajo u përpoq që të gjente kurim për vogëlushin e saj, por pa rezultat. Feride Tahiri: Në ’86 filloi jeta ime të marrë një krah vuajtje? JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU