Nëna me kancer kishte një dëshir para se të vdes dhe vajza ia Plotëson…!!!

LAJME

Dëshirat e prindërve për fëmijët e tyre janë të pafundme, por ajo më e madhja është që t’i shohin të lumtur në krah të personave që dashurojnë. Dëshira e një nëne të dia.gnos.tifik.uar me ka.nce.r, ka qenë të shihte vajzën e saj të martuar përpara se ajo të vd.iste. Cindy Davies u di.agno.stik.ua me ka.n.cer në mitër gjashtë javë më parë dhe kishte fr.ik.ë se nuk do jetonte dot për të parë vajzën e saj Kerry Webb duke u martuar me Dean Badhams-Williams. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Por me ndihmën e spitalit “Saint Michael’s Hospice” në Hereford, 31-vjeçarja dhe Dean ndryshuan planet e martesës. Ata zhvilluan një ceremoni martesore në dhomën e nënës së së.mu.rë. Vajza është shprehur e emocionuar se nuk do të martohej në ndonjë vend tjetër pa qenë e pranishme dhe nëna e saj. Dëshira e vajzës ka qenë që nëna ta shihte me vellon e nusërisë një ditë. Dhe gjithçka shkoi më së miri. Ishte një ceremoni përrallore dhe gëzimi i nënës shihej qartë në fytyrë. Ajo ishte dita më e lumtur për të gjithë. Pesë fëmijët e saj, Shania, 15 vjeç, Kenz, 12, Levi dhe Daisy, 3 vjeç, dhe Rico, 1 vjeç, gjithashtu morën pjesë në ceremoni. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT