Nëna shqiptare HABlT, tregon sesi burri u dashurua me vajzën e saj: ”Nuk i besova syve, kur i kapa duke e bërë me të”

LAJME Rozë

Ajo rrëfen sesi zbu.loi ra.portin e partnerit të saj, prej 9 muajsh me të bijën e mi/tur. “Dy vite më parë njoha një shtetas me emrin Istref Avdiu, me të cilin u das/hurova dhe nisa të bashkëjetoj. Pas disa muajve vendosa të marrë edhe vajzën Argnesa që të jetonte me ne. Me kalimin e kohës kuptova se mar dhë nia e vajzës me bashkëjetuesin tim, filloi të bëhej më e afërt. Nuk I besava syve, kur i kapa duke u put hur e pre kur me njeri tjetrin. Por, ata ma mohuan të dy edhe pas den on cimit në pol ici” rrefeu nëna në studio. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU