Nëna vr.et dy vajzat e saj 7-vjeçare në gjumë dhe më pas veten, ja arsyeja e dhi.mbshme…!!

LAJME

Një psikologe në Uashington, SHBA që.lloi për vd.ekje vajzat e saj binjake shtatëvjeç are, ndërsa ata flinin, ndërsa më pas vr.au v.eten, thotë policia.Gjatë kontrollit në shtëpi, policia zbuloi tr.up.at e 55-vjeça res, Michele Boudreau Deegan dhe vajzave të saj, një ditë pasi një person që jetonte aty pranë njoftoi policinë se ata kishin vd.e.kur.

Një hetim fillestar zbuloi se Deegan ishte përfshirë në një mos.marrë.veshje kujdestarie mbi fëmijët, që besohej të ishte motivi i saj kryesor vr.as.jes.Deegan, një psik.ote.rapiste, postoi disa artikuj në lidhje me ‘prindërit nar.cistë’ në faqen e saj në Facebook, disa orë para k.r.imit. Miqtë thanë se Deegan i adhuronte fëmijët e saj, por vu.ante nga çështje të shëndetit m.endor.