Ngjarje e rende ka ndodhur ne kete park, luhateset keputen dhe njerzit bien ne toke. (VIDEO)

LAJME

Ngjarje e rende ka ndodhur ne kete park, luhateset keputen dhe njerzit bien ne toke… Video paraqet disa nga ak.sid.entet me te rend.a qe kane ndodhur neper parqe lojerash, te cilat ne pamje te pare nuk duken edhe aq te rre…zi,.kshme mirepo nje detaj i vogel dhe ato mund te ju marrin jeten. Ne videon e meposhtme mund ti shihni pamjet te cilat i kemi siguruar per ju.