Një javë u mbyll në shtëpi, sepse u shëmtua nga nxirja…Ja cfarë ndodhi me te.. (Foto)

Kuriozitete LAJME

Al i cia Bet tsw orth nga Suss .ex i Ang li së, ka vendosur tri shtresa të nxirjes artif icia le dhe ka fjetur, duke mos u kujdesur që ta pastrohet në kohën e duhur. Për pa so jë, trupi 18-vjeçares është nxirë në masë të madhe, ndërsa ka edhe shenja dhe njolla të shumta. Adoleshentja ka menduar se ka marrë ngjyrën e duhur, por është tme rr uar kur ka parë se sa e err ët duket lëkura saj. “Më dukej sikur të kisha rënë në çokolatë të dj egu r, pamje nev erit ëse dhe e fri ks hme”, ka thënë Bet tswo rt h lidhur me rastin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT