Një ‘mal’ me euro gjenden të hedhura anës autostradës…!!

LAJME

Po.lic.ia ka rikuperuar kartëmonedha bankare me vlerë më shumë se 200,000 euro, pasi një motorist që kaloi rrugës vuri re të hollat të shpërndara anës autostradës.Zyrtarët gjetën paratë e braktisura pasi iu përgjigjën një alarmi rreth z.bulimit të çuditshëm në autostradën A4 në Tembleque pranë Toledos në Spanjën qendrore.Tani ata po përpiqen të zb.ulojnë se kush i zotëronte paratë dhe të zbulojë se pse u hodhën aty.

Po.li.cia dys.hon se paratë mund të jenë hedhur nga dritarja e një makine, pasi dikush mund të kishte frikë se do të ndalohej nga po.lic.ia dhe nuk ishte në gjendje të justifikonte origjinën e tyre.