Një nënë është tronditur nga ajo cfarë pa tek fëmija kur e morri fëmijën nga cerdhja…

LAJME

Një nënë nga Arizona është tro nd itur kur vajza e saj 15 muajshe u kthye nga çerdhja me 25 shenja kaf shimi në shpinë. Ish marinsja, Alice Martin vuri re lën dim et pasi mori vogëlushen nga çerdhja, por ende nuk e di se çfarë ka ndodhur. Për të parala jmëruar miqtë e prindërve për vendin ku çonte vajzën, Martin ndau fotografitë duke treguar se sa e tm er ruar ishte nga trajtimi që i ishte bërë vajzës. Ndonëse kanë ngritur pa di, ende nuk kanë një person të cilit mund ti referohen për she njat në trupin e vajzës. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Unë bëra den onc im në pol ici për neg lizhe ncë ndaj fëmijës dhe njoftova Departamentin e Shëndetësisë, i cili merret me akreditimin e kujdesit ditor. Asnjë departament nuk më ka kontaktuar për ndonjë të re. Të gjitha she njat e vajzës ndodhën vetëm në një ditë”, shkruajti Alice Martin në një postim në Facebook. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT