NJlHUNl me miIionerin Shqiptar i cili do t’ju MAHNlTË me veturat dhe shtëpinë Iuksoze (Video)

LAJME

Njih.uni me Skender Shkodra nga Gjilani një biznismen i suksesshëm i cili jeton në Zvicërr që ka filluar të merret me imobile dhe është bër multimilioner dhe ku vlera e makinave të tij arrinë shumën e mbi 3.5 milion franga Zvicrrane. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON