NJlHUNl me vajzën që është si kukull dhe nuk ka asnjë probIem, por meshkujt kanë FRlKË tia…

LAJME

Një vajzë, e cila pranon se ka qenë e pafat në dashuri, thotë se nuk mund të gjejë një të dashur pasi është shumë e bukur.Kjo bukuroshe 26-vjeçare ka një probIem të vërtetë. Ajo quhet Cherelle dhe është e pafat në dashuri. Arsyeja nuk është sepse ka ndonjë të metë, përkundrazi. Vajza nuk arrin dot të gjejë një të dashur për shkak se është mjaft bukuroshe. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ajo thotë se bukuria e saj është një maIIkim, pasi kandidatët potencialë për të dashur e shohin atë vetëm si bukuroshe për ta mbajtur në krah dhe për të sh;itur mend para shokëve të tyre. Sipas saj, vajzat e thjeshta e kanë shumë të lehtë të gjejnë një të dashur e të kenë një lidhje të suksesshme. Cherelle thotë pamja e saj i fr;ikëson meshkujt, të cilët në shumicën e rasteve mendojnë se ajo nuk do ja hidhte kurrë sytë.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU