Nuk do ta besoni, shikoni formacionin e pa zakontë i reve: Syri që shikon nga qielli! (Foto)

Kuriozitete LAJME

Gr aha m Te lf od nga Br itan ia e Madhe, e ka fotografuar formimin e pa zakontë në qiell, që ngjan shumë me syrin. Burri 46-vjeçar ka qenë duke shëtitur, kur i ka parë papritmas retë që kishin krijuar imazhin e çu dit shëm. Syri i krijuar në qiell nga lëvizja e reve. “Më dukej sikur dikush po më shikonte dhe u ndjeva i habitur. Sapo e fotografova, u zh .duk menjëherë”, ka shkruar Tel ford lidhur me rastin. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


Aktivistë të teorive konspirative këtë e kanë konsideruar si vepër e jash tëtokës orëve, e njohës të meteorologjisë kanë dhënë një shpjegim të thjeshtë. “Kur frynë erë e fortë dhe e lagësht nëpër terrene të thepisura, bën që të krijohen re të rrumbullakëta. Këtë herë, është formuar diçka që ngjanë me syrin” është komentuar ky fe nomen. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU