Nuk duhet humbur! Moderatorit të njohur i grisen pantaIIonat LIVE në emision (VIDEO)

LAJME

Epo këto i.nc.id.en.te edhe ndodhin… Mesa duket dita e sotme ka qenë shumë e si.kle.tsh.me për moderatorin e njohur të modës, Mark Heyes. Gjatë tra/nsmetimit live të emisionit të tij krah moderatores, Lorraine Kelly. Për fatin e tij të ke.q kjo gjë u shfaq në ekran dhe Mark u ‘d.et.yr.ua’ të jepte shpj/egim por salla dhe bashkë-prezantuesja qeshën pasi ai po bënte sh.aka më tej. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU