Nuk i dukej vetja e bukur: Shkoi te doktori po ai e bëri që edhe kur shikon veten në pasqyrë trembet..!!

LAJME

Për tu dukur sa më të bukura, apo tu përngjajnë idhujve të tyre të kinemasë apo muzikës, shumë femra kanë zgjedhur oper.acionet pl.astike.Por shpesh dëshira për të qenë sa më perfekte, ka rezultuar fat.ale për shumë prej tyre.Duke mos qënë në djeni të rrez iqeve që do të kishin, shumë gra dhe vajza, kanë de.formuar pamjen më shumë sesa e kanë rregulluar atë shkruan klanplus. Një rast i tillë është ai i një gruaje nga Wrexham, në veri të Uellsit.

Për Sally Roberts, mbushja e buzëve, nuk ka rezultuar e sukseshme. Edhe pse sipas saj kiru gjia u krye në nga klinikë të kualifikuar, ajo nuk mund të flasë dhe të ushqehet. Materiali mushës i buzëve, kishte shk.aktuar rea.ksion, pasi Sally nuk e dinte se ishte alergjike ndaj tyre.