Nuk i takon fëmijët prej 10 vitesh, burri i kërkon falje ish-bashkëshortes, ajo e refuzon dhe…

LAJME

Problemet ekonomike, mosmarrëveshjet në ç/ift, zënkat, dhuna dhe debatet e vazhdueshme janë shpeshherë shkaktarët që çojnë një familje të madhe drejt ndarjes. E tillë ishte dhe historia e Lekës dhe Mondës që u trajtua mbrëmjen e sotme në programin “Dua të të bëj të lumtur”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Leka dhe Monda ishin martuar 20 vite më parë me shkuesi dhe kishin sjellë në jetë 5 fëmijë. Gjithçka në fillim sipas Lekës kishte shkuar mirë, derisa kishin hasur vështirësi ekonomike. I vetmi që punonte ishte Leka, ndërsa Monda kujdesej për fëmijët dhe paratë që merrte Leka ishin të pamjaftueshme. Nga ana tjetër, Monda rrëfeu se çfarë Leka kishte thënë nuk janë të vërteta. Sipas saj, Leka nuk i dërgonte paratë e fituara në shtëpi, madje ai as nuk kujdesej për fëmijët. “Ne u ndamë për shkak se ai nuk sillte paratë në shtëpi, madje jam kujdesur unë për fëmijët se ai nuk vinte ndonjëherë në shtëpi. Gjithë kohën lëvizte sa me një vend në një vend tjetër duke na harruar komplet neve.”

“Monda kam ardhur këtu për të të kërkuar falje publikisht për gjithçka gjë që kam bërë. Dua të takohem përsëri më fëmijët dhe dua t’i kërkoj falje dhe fëmijëve për këtë kohë që kam munguar.”,- u shpreh Leka. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU