“Nuk kam çe dua jetën, jetoj kot…”/ E reja dhe i fejuari i saj: Jemi shumë keq, ajo është gjëja e vetme që duam…

LAJME

Një grua ka folur për pro blemet që ka në zemër pasi zbuloi në moshën 25 vjeç se lindja e një fëmije në mënyrë natyrale do të ishte “e p amu ndur”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Miranda Burns mësoi se kishte en domet riozë në vitin 2018 dhe kjo i kishte shk/aktuar dë me. Kjo gjithashtu nënkuptonte që ajo kishte një rezervë të ulët vezësh. Gjërat shkuan dhe më keq pasi partneri i saj Tristan Hall, atëherë 22, zbuloi se ai kishte pr obleme me morfologjinë e tij të sp ermës.
Ç/ifti kishin qenë së bashku për vetëm gjashtë muaj kur zbuluan të gjithë pr oblemet e tyre në dhjetor 2019 – gjë që i bëri menjëherë të hynin në veprim.