Nuk kanë mundësi ekonomike për ta kuruar, familjarët m.byllin në kafaz 29 vjeçaren..!!

LAJME

Një vajzë e re është mb.yllur në ka.fa.z e saj prej pesë vitesh nga familjarët e saj në Filipine, të cilët thonë se nuk mund të paguajnë ku.rat për sëm.un.dj.en e saj me.ndore.Bebe është vetëm 29 vjeç dhe më parë punonte në një dyqan dhe ëndërronte të bëhej modele. Mirëpo, në vitin 2014 ajo u dia.gn.ost.ifik.ua me “d.pre.si.on ps.iko.t.ik” dhe ëndrrat e saj mbetën në mes.

Gjendja e saj e bënte të vu.an.t.e nga h.aluç.ina.cio.ne dhe ajo u shtrua në spit.al.in psi.kia.tr.ik të provincës Negros Occidental.Pas një vit mjekimesh Bebe tregoi shenja përmirësimi dhe doktorët ishin optimistë për gjendjen e saj.Ajo u lejua të kthehej në shtëpi por situata mori një kthesë të ke.qe në 2015 kur babai i saj u së.m.ur dhe familja nuk mund të paguante mjekimet e vajzës.Pa mjekimet, asaj iu rikthyen episodet d.ep.res.ive dhe hal.uç.in.aci.on.et.

Mikja e familjes Glyzel Bullos, tha se në disa raste Bebe bëhej aq e dh.un.sh…me sa familja u det.yr…ua ta mb.yll..te në ka..f..az për sigurinë e saj.“Nganjeherë Bebe qël.lo.nte fqinjët me objekte, ose dilte nga shtëpia dhe hipte në autobuz”-thotë Glyzel, e cila bën ap.el për ndihmë për Bebe.Për të nd.al.uar që Bebe të largohej, familja ndërtoi një ka.fa…z të vogël brenda shtëpisë.“Ajo i h.ant..e rrobat e saj, prandaj tani e veshin me thasë, sepse ato nuk i pëlqejnë për të ngrënë. Ata nuk e kanë m.b..yllur sepse nuk e duan, por që ta nd..al…ojnë për të lë.nd..uar veten”-shpjegon Glyzel.