Nuk mbahet “çifti” në mes të Tiranës, kryejnë marrëdhënie s*ksuaIe brenda makinës, para… (VIDEO)

LAJME

Pamje +.18 janë regjistruar mbrëmjen e djeshme përballë Ministrisë së Drejtësisë në Tiranë. Dy persona shihen teksa kryejnë mar/rëdhënie s*e.ksuale në mes të rrugës, brenda makinës. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Pamjet janë kapur nga një qytetare e rastësishme dhe janë dërguar në redaksinë e JOQ. Një një moment vajza e ka kuptuar që po filmohet dhe ngre kokën, por qytetarja e fik filmimin. Kujtojmë se zona përballë Ministrisë së Drejtësisë është vendi i preferuar i disa vajzave apo edhe tr.ansg.jinorëve që kërkojnë klientë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU