Nuk përmbahen Tea dhe Bearti, pubIikojnë pamjet intime duke u…

LAJME Rozë

Tea dhe Bearti janë çifti më i përfolur kohëve të fundit në Shqipëri dhe Kosovë. Pasi treguan se janë në lidhje dashurie, ata po kalojnë shumë kohë pranë njëri-tjetrit. Ditë më parë, u panë duke bërë ‘shopping’ në një qendër tregtare në Prishtinë. Ndërsa, sot janë duke qarkulluar në rrjetet sociale disa fotografi të Teas dhe Beartit, para pasqyrës duke u puthur. Ata duken shumë të lumtur pranë njëri-tjetrit, ndërsa ishin kombinuar në veshje. Tea me të bardha, ndërsa Bearti një bluzë të zezë me vija të bardha. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU