Nusja rreh me shpulla dasmorin, shkaku: E përkuli para vjehrrës..(VIDEO)

LAJME

Një dasmor i papë.rmba.jts.hëm u filmua teksa e de.ty.ron.te një nuse që të pë.rkulej ndaj krushqve të saj përpara të ftuarve të tjerë. Ky veprim në.nsh.tri.mi, që shihet shpesh në dasmat tradicionale kin.eze, është provë se nusja do të jetë e bindur dhe e dëgjuar ndaj bashkëshortit dhe familjes së tij. Por e ac.aru.ar nga sjellja e dasmorit, nusja u ngrit në këmbë dhe e kapi me shp.ulla atë, sikurse shihet në videon që është bërë virale.V1DE0