“O ropt ku ti keni pra”, kuzhinjeri nxehet keq me gazetarin në Live në emisionin e gatimit, gjuan me shishe gazetarin. (VIDEO)

LAJME

Një kamera e fshehtë e realizuar nga Ora News, për rënien e shikueshmërisë së emisionit të tij të gatimit, ka nxehur Shef Titin.
Ka qenë kolegu i tij Ronaldo Sharka që i ka bërë kamer të fshehtë Shef Titit, bashkë me regjisoren e emisionit, dhe i kanë komunikuar atij se emisioni do të mby llej për shkak se nuk shikohej më.

Dy kolegët nxehen me njëri-tjetrin, me Ronaldo Sharkën që i thotë regjisores së faj in për “dësh timin” e emisionit e kishte Shef Titi. Ky i fundit duke mos e ditur që po regjistroheshin dhe që e gjitha ishte një kamera e fshehtë, i hedh ujë Ronaldos dhe më pas e qël lon me shishe.

I ne rvozuar Shef Titi heq përparsen dhe bëhet gati të ikë, por kolegu i tij dhe regjisorja kthehen dhe i thonë se e gjitha ishte një kamer e fshehtë. “O ro pt ku t’i keni pra”, thotë Shef Titi e qesh bashkë me ta pasi i ishte “bërë mishi kokërr”, siç thotë vetë në videon e mëposhtme./Kl1K0 v1de0n p0shte:
Minuta: 09.50 – vazhdim