“O shpirt, dua te bëjmë s*ks bashkë”, gazetarja ia l.ypi Fatos Nanos në sy të gruas, Ja ça i bën Xhoaana

LAJME Rozë

Gazetarja Rudina Demneri, e njohur nga të gjithë si Pa loma, ka rrëfyer sot në “Wake Up” për.p.laset më të forta gjatë karrierës së saj. Paloma mund të cilësohet pa fr.ikë si ikona e in.cid.enteve live dhe për herë të parë, gazetarja ka rrëfyer situatat më të si.kletshme. “Unë për shembull i thashë Fatos Nanos, a do bëjmë s.eks bashkë? Ndërkohë që kishte bashkëshorten aty. Dhe nuk e di, për një moment mendova se aty erdhi f.undi, do haja ndonjë s.huplakë ose nga ai ose nga ajo. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU


E kisha të stisur pyetjen, sigurisht, jo se doja të shkoja vërtetë me të. Doja ta ftoja në një takim pijesh, sepse thuhej se Fatos Nano pinte shume alk.o.ol dhe ne donim të dinim nëse është e vërtetë kjo ose jo. Dhe unë fillova ta nga.cmoja”, kujtoi Paloma duke qeshur.JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU