“Ofrojmë 5800 euro për çiftet që sjellin në jetë një fëmijë”…!!

LAJME

Me të vërtetë një shpërblim marramendës.Japonia do të japë plot 5 mijë e 800 dollarë për çiftet që do të sjellin në jetë një fëmijë.Kjo për shkak se ky shtet po përballet me një problem madhor, atë të plakjes së popullsisë dhe me një shkallë lindshmërie jo të rregullt.Kryeministri i vendit, Shinzo Abe ka thënë se qeveria po kërkon që të ndryshojë ligjin që lejon punëtorët e huaj të qëndrojnë në vend për periudha më afatgjata.Autoritetet lokale të Nagi thonë se / 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë