Oh zot e tmerrshme, i prishet motori i aeroplanit, por piloti e ateron me gjakftohtësi (Video)

LAJME

Aeroplanit të vogël që fluturonte në T ai chu ng të T ajva nit, i është prishur motori, por piloti e ka ruajtur gja. k.ft ohtë sinë dhe ka bërë aterimin em e rgj ent. Duke mos treguar shenja pa nik u, ai ka bashkëbiseduar me shoqëruesin dhe përpiqej të gjente një vend të hapur për të ateruar. Filmimi i postuar më poshtë, tregon eksperiencën e tyre dhe sprovën e vë shti rë, ndërsa përpara qëndron helika e palëvizshme. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Më duken sikur dy minutat më të vë shtir a të jetës së tyre, në ajër dhe pa shpresë”, është një koment lidhur me rastin. Në anën tjetër, janë vlerësuar lartë teknika e pilotit si dhe aftësia e tij që të mos e h.umb kontrollin. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU