Policia ia merr gomarin pronarit, sepse e malltretonte shumë…

Kuriozitete LAJME

Në një qytezë në afërsi të Valencias në Spanjë, mbrojtësit e rendit ia kanë konfiskuar pronarit një gomar, që ishte munduar së tepërmi. Pasi fotografia ku shihet kafsha e shtrirë nga lodhja u publikua në internet, është zbuluar se kujt i përket gomari dhe është intervenuar për ta shpëtuar. Së bashku me të është gjetur edhe një qen, që ishte shumë i dobët, sepse nuk i ishte dhënë për të ngrënë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Herën tjetër kur bëni xhiro me gomarë derisa jeni në pushime, mendoni se sa shumë lodhen dhe trajtohen keq”, kanë shkruar organizatat për mbrojtjen e kafshëve.