PAMJE TË RËNDA! I godisnin me shpulla dhe nuk i jepnin ushqim të moshuarëve me korona..

LAJME

Mediat italiane shkruajnë se pacientët u rra.hën me shu.plaka, shoqëruar me fy.erje, kë.rcë.nime dhe mal.lkime nga inf.ermieret ‘mon.stra’, ndërsa të moshuarat qa.nin. ITALI– Tre inf.ermiere në Itali kanë rënë në pr.anga ditën e sotme pasi kanë ke.qtrajtuar pacientët e shtruar me korona. Infermieret e moshave 48, 58 dhe 64 vjeçe u arr.estuan këtë mëngjes nga ushtarët e Provincës Guardia di Finanza të Savona me ak.uzat e dh.unës ndaj pacientëve të së.murë. Mediat italiane shkruajnë se pacientët u rr.ahën me shu.plaka, shoqëruar me f.erje, kë.rcënime dhe mal.lkime nga infermieret ‘mo.nstra’, ndërsa të moshuarat q.anin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Gjatë orarit të punës, infe.rmieret nuk kujdeseshin për të moshuarat me COVID, madje iu mohonin edhe ushqimin. Pamjet janë filmuar nga kamera e sigurisë në dhomat e spitalit. JU FTOJM TE SHT YPNI V1DE0 KE TU