Pagoi që ti linin gruan shtatëzënë, dështon 72 herë dhe ajo që zbulon më pas është shokuese

LAJME

Jeta bashkshortore nga ndonjhere nuk este edhe ashtu sic deshirojm ne,nje cift i ri deshironte shum te ket femij mirepo pas disa tentativave deshtuan dhe u drejtuan tek mjeku.Pas disa analizash rezultoi se burri ishte steril dhe ato nuk mund te benin femij,gjarja ka ndodhur në Shtutgart, Gjermani.Pasi u qetesuan Demetrius Soupolos bashkshorti vendosi qe te paguaj komshiun e tij qe ta len gruan e tij shtatzanë,edhe pase ai i kishte dy femij me gruan e tij.

Pas 72 tentativash të dështuara fqinji i tij iu drejtua po ashtu një vizite mjeksore ku dhe ky i fundit ka dalë steril. Kjo përgjigje e ka shokuar tërësisht fqinjin.Më pas e shoqja është detyrar ti tregojë se asnjë nga fëmijët nuk ishin të tijët.Tani Demetrius Soupolos ka hedhur në gjygj fqinjin e tij për ti kthyer lekët por ai nuk pranon të prishë atë kontratë dhe thotë se duhet të mundohet përsëri.