Pamjet rrëqethëse nga Greqia: Tërmeti 6.3 ballë ka lënë pas shtëpi të shembura dhe makina të bëra..!!

LAJME

Të.rmeti i fu qi shëm me magnitutë 6.2-6.9 i shka llës Ri.hter, përveç tm er rit që ka shka ktuar te qytetarët, ka lënë pas dhe shumë dë me materiale.Siç shihet edhe në pamjet e pu.blikuara nga mediat greke, janë sh embur shtëpi dhe ndërtesa të tjera, madje dhe shumë makina që kanë qenë pranë këtyre ndërtesave.Deri tani fatmirësisht mediat greke nuk raportojnë për vik t ima.