Pas divorcit me ministren Belinda, Sokol Ballës i ndryshon jeta, zbulohet detaji që askush nuk e dinte..

LAJME

Edhe pse pas div.orcit me gruan e parë, ministren Belinda Balluku, ai nuk e ka bërë pu.blike jetën e tij pr.ivate, duket se Sokol Balla është bërë baba për herë të tretë. Një muaj më parë gazetari ka rrëfyer se është bërë baba i një vajze. Gjatë intervistës për emisionin “Fit Station” ai ka folur për marrëd.hënien që ka me fëmijët.

“Tashmë jam me tre fëmijë, nga njëra anë ndihem i plotësuar se në familjen tonë ne kemi qenë 3 fëmijë dhe unë tani jam si babai im, me tre fëmijë. Është një ndjenjë plotësimi shumë e bukur,” u shpreh Sokol Balla, duke shtuar se është nga ata baballarë që i llaston fëmijët. Gjatë intervistës ai zbuloi gjithashtu se të bijën e kanë quajtur Broklin.