Pasi leu flokët me ngjyrë, përfundoi në gjendje të rëndë në spital…

LAJME

Përdorimi i një ngjyrë flokësh i shk.akt.oi pro.ble.m.e serioze një vajzë, aq sa u d.et.yr.ua të shkonte në s.pital. Lauren Woods shpërndau fotografitë ku shfaqej si mos më keq, dhe pre.ten.don se reaksionin e rr.allë ia ka shk.akt.uar ngjyrë me të cilën leu flokët. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Mëngjesin e së shtunës, Lauren tha se koka e saj u fry dhe skalpi filloi të di.gj.ej, prandaj shkoi menjëherë në sp.ital. Edhe pse u dërgua në shtëpi 2 herë për pak ditë, fytyra dhe koka e saj vazhdonin të qëndronin të fryra. Kur u zgjua mëngjesin e së dielës, ajo kishte pr.ob.lem.e me sytë dhe nuk i hapte dot, duke shkuar për herë të tretë në spi.tal. Pasi mori ste.ro.ide dhe tableta për a.ler.gji.në, ajo qëndroi në shtëpi për 7 ditë derisa pamja iu përmirësua. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT