Për herë të раrë: Andi ka një mesazh publik për Tean dhe Вeartin (VIDEO)

LAJME

Kujtojmë se disa ditë më parë skandali Andi-Tea-Beart pushtoi rrjetin. Ndërsa të gjithë prisnin vijimësinë e çiftit Tea-Andi, disa foto ku Tea dukej duke u puthur me Beartin. Tea dhe Andi hodhën akuza ndaj produksionit se ata i kishin kishin shantazhuar që të dilnin çift dhe në një farë mënyrë ishin ndjerë të detyruar për të vijuar lojën. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU