Për këtë arsye Ardit Gjebrea pas 13 vitesh, sot nuk është prezantues në “E diela shqiptare”

LAJME Showbizz

Ardit Gjebrea javën e kaluar tregoi për pu/blikun se është inf/ektuar me koro/navirus. Programin e tij e mbajti nga shtëpia por këtë të diel, moderatorin nuk do ta shohim në emisionin ”E diela shqiptare”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Gjendja e tij nga vi/rusi nuk është e mirë dhe me rek/omandim të mjekut duhet të qëndroj në shtëpi që të pushoj. Pjesa e parë e programit po moderohet nga Enkel Demi por do të ketë edhe të tjerë që do ta moderojnë sot emisionin “E diela shqiptare” që për të parën herë prej nisjes në vitin 2008. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT