Përfundoi në koma pasi u hodh të kapte kryqin, historia e trishtë e familjes së të riut (VIDEO)

LAJME

Një i ri grek pë/rfu/nd/oi në ko.m..a pasi u h.odh dje për të kapur kryqin në Amarynthos. I riu u pë.rp…las në njërin prej gurëve që gjendeshin nën ujë duke dë.mt…uar shtyllën kurrizore. Mjekët janë duke nd.jek..ur gjendjen e tij, por japin pak shpresë për të. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Mediat greke zbulojnë de.taje nga familja e të riut fa.tk..eq dhe duket se pas veprimit të tij fs.hihet një histori mjaft e tr.ish.të. Mësohet se ai kishte shkuar dje bashkë me babain në vendin ku do të hi.dhe.j kryqi me qëllim kap.je.n e tij dhe më pas lut.jen për të shpëtuar një të afërm që vu.a..nte nga le.uçe…mi.a. Gjatë ditës së djeshme u pu.blikuan pamjet e momentit kur 30-vjeçari hi..dhet nga një lartësi bashkë me disa të tjerë. Në video shihet teksa nxirret nga uji nga të rinjtë e tjerë, pasi h.u…mb ndj.enjat. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU