PërIotet Albërije Hadërgjonaj: Ju uIa në gjunjë, nuk i daI…

LAJME

Albërie Hadërgjonaj është një nga femrat më të komentuara në rrjetet scoiale për shkak të fotove pro/vokuese që pu/blikon vazhdimisht. Por sigurisht që për të arr/itur deri këtu ku është dhe të ketë këtë vëmendjen që ka Albëria ka patur një rrugëtim të gjatë dhe të lodhshëm. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Këtë gjë këngëtarja e ka rrëfyer në emisionin “Oxygen”. Ajo tregon e përl/otur se është larguar nga e ëma për t’u bërë dikushi në jetë. Gjatë bisedës Hadërgjonaj tregoi një pjesë shumë pre/këse nga momentet kur takon të ëmën e cila jeton në Deçan. “Kur isha verës sivjet, ajo më hodhi ujë, se e ka zakon më hedh ujë që me i ardh vitin tjetër prapë. U mërzita shumë, e dola edhe njëherë nga makina, e ju ula në gjunjë a besoni. E i thash ‘S’’të dal borxhit kurrë!’,”- u shpreh Albëria e emocionuar. “Shumë punë, shumë lodhje për të arritur këtu ku jam. Gojët e liga nuk i kam dëgjuar, pasi jetën e kam filluar nga zero”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT