Perrallore: Kjo është shtëpia super luksoze e Eni Çobanit, gjithçka duket e përsosur (VIDEO)

LAJME Showbizz

Eni Çobani shquhet si njëra ndër figurat televizive më simpatike të ekranit.Ajo shfaqet gjithmonë e kuruar në detaje para publikut, ndërsa arrin të rrë m bej ë vëmendjen me simpatin dhe bukurin e saj, dhe e tillë duket se është edhe kur nuk përdor fare grim. Por edhe shtëpia e saj duket ashtu një prej më të bukurave,,,