Plas s*ksi në zyrë, klientët e lokalit përballë filmojnë ‘spektaklin’…(VIDEO)

LAJME

Një çift kolegësh në Zelandën e Re ‘u kapën’ mat duke bërë se.ks në zyrë nga klientët e një bari të mb ushur plot, që ndodhej pikërisht përballë kompanisë ku ata punonin.Burri, i cili mësohet se është i martuar dhe gruaja, e sapofejuar, nuk janë kthyer më në zyrën e kompanisë ‘Marsh Ltd in Christchurch’, që kurse videoja (rreth 30 minuta), ku ata kryejnë marr.ëdhënie se ksu.ale (pa e kuptuar fare se po shiheshin nga dhjetëra njerëz) mori dhenë, pasi u regjistrua nga klientët e shumtë të lokalit përballë zyrës së tyre.