Po bënin video në një parkim, gjithçka ndryshon brenda sekondave dhe humb jetën 20-vjeçari..

LAJME

Ngjarja ndodhi në një parking të mbyllur në orën 21:25, ku David Starnes Jr, 23 vjeç, pranoi që kishte që lluar 20-vjeçarin Timothy Wilks. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Wilks dhe një mik po bënin një “gra bitje”, si një shaka dhe video do ta postonin në Youtube, dhe iu afruan me th ika në dorë një grupi njerëzish. Starnes tha se ai nuk ishte në dijeni të shakasë dhe që lloi Ëilks për të mbrojtur veten dhe njerëzit me të cilët ishte. Askush nuk është akuzuar ende për vde kjen e Wilks, ndërkohë që hetimi vazhdon. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU