‘Po hanim bukë, Shpërthimet e fuqishme ishin nga ajri’/ Flet banori nga Lezha: Kishim frikë se mos ndodhte cunami..

LAJME

Një banor në Lezhë ka rrëfyer momentet e dy shpërthimeve të njëpanjëshme që vendosën në alarm gjithë zonën.
Banori thotë se për të go.ditjet erdhën nga ajri, dhe ishin shumë të fuq.ishme aq sa banorët kishin frikën e ndonjë cu.nami.
Ai thotë se shpër.thimet ndodhën brenda disa sekondave dhe u duk sikur ndodhën në ajër.Ju ft0jm të sh1k0n1 v1de0n poshtë:

‘’Ishim tek shtëpia brenda, po hanim bukë, ndodhi një goditje e jashtëzakonshme. Pastaj erdhi go.ditja tjetër, për mua ishte nga ajri. Nj go.ditje e jashtëzakonshmi, ishin nga ajri dhe shpërt.hyen në ajër, punë sekondash. Njoftuam operativin se s’kemi informacione, kishim fr.ikë se mos ndodhte ndonjë tip cu.nami. Doli gjithë familja nga frika. S’pamë gjë. Ishin të papame. Goditje nga ajri. ‘’- tha banori.