“Po na u mërzit krevati, marrim makinën..”, biseda të nxehta mes Anës dhe Elvisit…

Rozë Showbizz

Puntatën e sotme u dha takimi mes Elvisit, të njohur si Loco, dhe Anës. Pjesa e parë e takimit mes dyshes ishte në teleferikun e malit të Dajtit. Ndryshe nga takimi i parë, ata u shfaqën më të çlirët me njëri-tjetrin dhe kjo u pa edhe në temat e diskutimit të tyre. “Çfarë tipi je ti në lidhje?,” e pyeti Ana Loco-n. Ndërsa ky i fundit iu përgjigj se nuk i pëlqen aspak monotonia në lidhje dhe duhet me aventura. “Edhe mua më pëlqejnë shumë aventurat, jam tip shumë aventuriere, monotonia më mbyt,” tha Ana. “E kam në sensin që përshembull po na mërzit krevati, pastaj mund të marrim makinën dhe ikim në mal,” tha me të qeshur Loco. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU