Prekëse, surpriza e këtij ushtari do t’ju bëjë të qani… (VIDEO)

LAJME

Pas 10 muajve që nuk ishin parë, ush.tari vendosi ta surprizojë të dashurën. E dashura e tij, Palmer, nuk kishte ide qe ai kishte ardhur. “Unë do ta surprizojë atë, ajo do të çm.en.det, do të qajë dhe do të më përqafojë”, ishin fjalët e tij. Kur Palmer e pa, ajo vrapoi ta përqafonte të dashurin e saj, dhe filloi të qa.nte. “Ti jë këtu me të vërtetë, nuk jë në telefonin tim”, tha Palmer. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU