Publikohen video dëshmi se si u vra biznesmeni shqiptar pasi refuzoi të jepte 500 mijë euro haraç..

LAJME

Biznesmeni Salih Kastrati, sot mund të ishte i gjallë nëse do t’u nënshtrohej kërkesave të grupeve më të fuqishme kr.iminale në Pejë. Ai u kishte mbijetuar katër aten.tateve. Në të pestin kishte vde kur, pak ditë pasi gjashtë burra, të lidhur me Policinë dhe kryeministrin, Ramush Haradinaj, kishin kërkuar nga Kastrati gjysmë milioni euro.
V1DE0 KE TU