Qytetari Tmerroher nga krijesa që sheh pran lumit..

Kuriozitete LAJME

Një kangur jashtëzakonisht muskuloz është parë duke u larë në një përrua pranë lumit Margaret në Australinë Perëndimore. Kopshtari Jackson Vincent gjatë një shëtitje rutinë ‘u takua’ me kangurin që dukej sikur kishte muaj që palestrohej. Vincent tha se ai filloi të ndihej i kërcënuar ndërsa kafsha e egër po i afrohej atij dhe qenit të tij.
Ai tha:/Ju ft0jm të sh1koni V1de0n më p0shtë:

Ai dukej të ishte të paktën dy metra i gjatë ose më i gjatë dhe peshonte rreth 100 kg. Unë përfundimisht nuk do të doja të përfshihesha me të në një ndeshje boksi.

Komentuesit në internet vërejtën trupin e madh dhe të tonifikuar, gjoksin e fryrë dhe thonjtë e mprehtë. Një komentues e quajti kafshën, ‘Arnold Schwarzenegger’, ndërsa një tjetër i kërkoi seancë stërvitjeje.