Rastësia mbret i botës! Gruaja shokon policinë kur i hapin valixhen, zbulojnë se para 1 viti…!!

LAJME

Ajo po udhëtonte me një val.ixhe brenda së cilës kishte më shumë se gjysmë milion dollarë.Gruaja ka bef asuar pol.icët të cilët e kanë arre.stuar pranë Oceanside, Kaliforni.Sipas amerikanes Fo61, eshte e paqartë se çfarë i shtyu poli.cet të kontrollonin makinen e gruas, por kur e hapen, u bëri përsh.typje vali.xhja, ku zbu luan edhe shumen e madhe të parave.

Brenda saj, aut.oritetet gjetën plot 532,596 dollarë amerikanë, para të cilat dys.hohet se vijnë nga tra.fiku i dr.ogës. 35 vjeça.rja e cila drejtonte një Jeep u arre.stua për kontrab.andë dhe identiteti i saj nuk bëhet i ditur.Mediat amerikane shkruajnë se në të njëjtën periudhë dhe në të njëjtin vend, një vit më parë autoritetet në Kaliforni arrestuan një 23 vje çar, i cili me vete kishte 290 mijë dollarë, kesh.