Rrëqethëse: 45 vjeçarja shqiptare tregon veprimin që s’ia fal dot vetes: Vajzën e katërt…, më dhëmb shpirti

LAJME

E br aktisur shta tzëne nga bashkëshorti, 45-vjeçarja nga Vlora që rrë feu kalvar in e gjatë të vua jtjeve, tregoi në emision se nuk ia fal kurrë vetes, veprimin që i mban peng shpirtin. Ajo është detyruar të çojë në jetimore fëmijën e saj të katërt, të cilën e solli në jetë në vitin 2011-të.’Unë për arsye ekonomike dhe dhu ne vajzën e çova në Befotrofin e Vlorës, vajza ka probleme në f izik, sot është 9 vjeçe dhe jeton në jetimore në Tiranë.