“Rri urtë tani”/ I ftuari bën ndërhyrjen e papritur dhe “I shkatërron” lidhjen LIVE Blendi Fevziut, Moderatorit i ikën truri…

LAJME

Mbrëmjen e djeshme një nga të ftuarit e ‘Opinion” i ka ndërprerë fjalën të ftuarve të tjerë dhe moderatorit Blendi Fevziu. Në momentin që Fevziu po fliste me një përfaqësues të Partisë Demokratike për koalicionin e firmosur sot, i ftuari ia priti nga studioja: Fevzi, erdhën vak.sinat! Gazetari, i vënë në siklet, nxitoi të ndërpriste atë që i ftuari mund të thoshte më tej, por nuk u shpëtoi kamerave. “Hë mo rri urtë tani,” tha Fevziu dhe vijoi më tej. Në fakt, i ftuari që ‘shka.tërroi’ lidhjen LIVE nuk u kap me fytyrë, kështu që s’mund ta dimë kush ishte. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT