Sa të bukura i paska Genta nënën dhe dy motrat..

LAJME Showbizz

Genta Ismajli është këngëtarja e dashur kosovare e cila me tu shfaqur në skenë bëri “boom”. Ajo është me prejardhje nga Gjilani por që ka jetuar për vite në Amerikë bashkë me familjen. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Genta jo rrallë herë ka folur për familjen e saj duke na sjellë kohë pas kohe edhe imazhe të tyre. Por së fundmi është nëna e saj Shpresa ajo që sjellë imazhe të këndshme me dy vajzat e saj Manin e Anden, pasi që Genta ndodhet në Turqi me të dashurin. Siç po vërehet të tri vajzat i paskan ngjarë nënës së tyre, apo? JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT