Sapo nis të këndojë! 9 vjeçarja ngre gjithë pubIikun në këmbë me performancën e saj (Video)

LAJME

Angelica Hale filloi të këndojë, duke bërë kështu prindërit e saj krenarë. Ajo ka 9 vjeç, dhe është nga Atlanta. Ju tregon jurisë dhe publikut që sapo e ka kuptuar se do të bëhet motër e madhe. Dëshira e saj është të bëhet super yll. Kur fillon të këndojë, e mahnitë jurinë dhe pu/blikun me zërin e saj. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON KE TU