Sara mesazhe kërcnuese nga “sheiku” i Dubait, Atdheu: Më ka ardhur mesazh mos u merr me Sarën sepse…

LAJME Showbizz

Ditën e sotme në Përputhen ka dalë një skandal tjetër. Bora tha se ishte zbuluar se Sara ishte puthur në buzë me Rinianin në prapaskenë. Për këtë arsye Atdheu tha se nuk do të dalë më me Sarën. Por gjithashtu ai tha se i kishte edhe një mesazh nga Dubai në telefon, ku i kishin thënë se duhet të heq dorë nga Sara. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Atdheu tha: Atë e di Sara pse e kanë nisur. Dyshoj se ajo ka lidhje se jashtë. Kurse Sara tha se nuk e ka idenë se përse i ka shkuar ai mesazh në telefon dhe numrin e Atdheut mund ta gjej kushdo pasi ai është personazh publik. Kurse për puthjen tha se ishte pa dashje. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT