Sëmundja e shndërroi në një plakë,15 vjeçarja kryen operacioni plastik… (Video)

LAJME

Mosha 15-vjeçare përbën kulmin e rinisë. Ndaj asnjë adoleshente nuk do t’i drejtohej ope.r.acio.ne.ve plastike për t’u dukur më e re. Por, kjo nuk vlente për një 15-vjeçare, që dukej si gjyshja e saj.

Xiao Feng nga Liaoning, Kinë, v.ua.n nga një së.mu.n.dje e rr.allë, prog.eria, që e kishte bërë atë të dukej si një grua në të 60-at. Historia e saj bëri bu.jë në mediat aziatike në dhjetor 2019. Simptomat e para të së.m.und.jes së pa.shër.ues.hme, iu shfaqën qëkur ishte vetëm 1-vjeçe.

Që në vitet e para të adoleshencës, Xiao dukej si një grua e moshuar. Lëkura e saj e rru.dhur u bë objekt ta.ll.je.sh, gjë që e d.et.yr.oi të br.ak.ti.s.te shkollën. Miliona njerëz u pr.ekën nga ky rast, dhe shumë prej tyre dhuruan para, për një op.era.ci.on plastik që mund ta ndihmonte vajzën e varfër të dukej si moshatarët e saj.

Më 29 dhjetor 2019, Xiaofeng iu në.nsh.tru.a op.er.aci.o.nit. Kostoja e nd.ër.h.yrje.s ishte 72.000 dollarë, por sp.ita.li ia fali 70 për qind të tarifës. Xiao u shfaq e lumtur me ndryshimin. Ajo premtoi se do të rikthehej në shkollë, dhe shpreson të studiojë për t’u bërë mjeke.