Së shpejti mbaron gjithcka, Top Channel planifikon që të fusë burra për…

LAJME

Që prej shtatorit të këtij viti, Për’puthen është kthyer tashmë në një prej programeve më të përfolura në këtë sezon në Top Channel. Për shkak të përfitimeve dhe vëmendjes që ka sjellë ky emision duket se televizioni ka vendosur të mos e braktisë formatin. Burime pranë Top Channel kanë treguar se aktualisht, ka nisur puna për një “Për’puthen” të dytë. Bëhet fjalë për një format të ngjashëm me emisionin që po transmetohet tashmë, por me një ndryshim: konkurrentët do të jenë mbi moshën 40 vjeç. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU